Start2improve
Voorste akkerweg 8
5706 PV Helmond
T 06 26 430 002
E info@starttoimprove.nl
Home
 
Personeel
 
     •   Trainingsacteur
     •   Coaching
     •   Verandermanagement
     •   Organisatieopstelling
 
 
Lean
 
Workshop Lean Light
 
Diensten
 
Referenties
 
Contact
 
Partners
 
 

© 2019 Start2improve

website door DigiConcept

Over mij

Welkom op mijn website! Mijn naam is Roos Koeman.

Ik ben afgestudeerd als Bachelor op het gebied Personeel en Arbeid. Daarnaast ben ik Lean Green Belt-gecertificeerd, specialist in het begeleiden van opstellingen, en verandermanager. De laatste jaren heb ik me verder verdiept in verandermanagement en heb ik bijgedragen zowel in de rol van projectleider als adviseur, aan succesvolle trajecten van het implementeren van een nieuwe medezeggenschap tot het adviseren in reorganisaties.
Duurzame veranderingen voor mens en organisatie, besparingen en werkoptimalisaties waren hierbij het doel.

Het glas is halfvol, zo ben ik te omschrijven. Ik zie kansen zonder potentiële risico's aan de kant te schuiven en zet me in met veel energie en een gezonde kritische blik. Gaan voor het beste en dat bij mijzelf, u als klant en collega’s naar boven halen vind ik belangrijk. Ik ben iemand die continu zoekt naar verbeterpotentieel in het hoe, wat en waarom. Door proactief te reageren kan ik u het beste bedienen.

Blijven leren zit in me. Zo vind ik het boeiend om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebieden en interessant om me telkens weer vast te bijten in een onderwerp of methode welke mijn interesse wekt.

Ik ben te typeren als een mensenmens. Sensitief, empathisch en communicatief vaardig.

Luisteren en doorvragen in een gesprek zijn talenten die mij een waardevolle ondernemer maken. Gaat u met mij in zee dan kunt u rekenen op een betrouwbare, vriendelijke en harde werker die gaat voor het beste resultaat!